Groep 2A

BERICHTEN

31 aug 2021 - groep 2a
Beste ouders/verzorgers,  

Via deze weg willen wij ons graag even aan u voorstellen. Wij zijn Anja Brochard, Joyce vd Meer en Rachel Jarmo en de leerkrachten van groep 2a.  Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is juf Joyce in de klas. Op dinsdag en woensdag is juf Rachel in de klas. Daarnaast ondersteunt juf Anja de groep door extra hulp te bieden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Soms neemt zij kinderen mee, soms komt zij in de groep. 

 

Op woensdag en vrijdag zullen wij gymmen. Wilt u er daarom voor zorgen dat uw kind gymschoenen met klittenband en een harde zool op school heeft liggen? En op deze dagen makkelijke kleding aangeven, zoals een joggingsbroek of legging. 

Alle andere informatie die belangrijk is, kunt u in de schoolgids vinden. Verder sturen wij regelmatig berichtjes via schoudercom, voor hulp of uitnodiging voor een gesprek. Wilt u deze daarom goed in de gaten houden? Mocht u zelf vragen hebben dan kunt u ons ook een berichtje sturen via schoudercom. Mocht u zich nog niet hebben aangemeld hiervoor kunt u een inschrijfformulier aan de leerkracht vragen.   

Op het blog houden wij bij wat onze groep allemaal doet in de klas. Ook plaatsen we hier foto’s van de activiteiten. Neem daar gerust een kijkje. 

 

We hopen op een gezellig schooljaar. Wij hebben er zin in! 

Juf Joyce, juf Anja en juf Rachel 

 

 

Wij vliegen het nieuwe schooljaar in!