Groep 4B

01 sep 2021 - Welkom!
Preview foto Lieve kinderen en beste ouders,

Welkom op de groepspagina van groep 4b!

Wij zijn een gezellige klas met 18 kinderen.

Er zijn ook 2 gezellige leerkrachten: op maandag werkt juf Maartje en op de andere dagen is juf Reshni er.

Op maandagochtend en woensdagochtend hebben wij gym. Vergeet je gymspullen niet mee te nemen!

Dit jaar gaan we met rekenen boven het tiental leren rekenen. Hiervoor is het belangrijk dat je tot 100 kunt tellen en alle getallen kunt schrijven! Ook gaan we de tafels van 1 t/m 10 leren!
Met taal gaan we heel veel nieuwe woorden leren en daarvoor krijgen we voor elk thema een woordenlijst mee als huiswerk.

Met technisch lezen gaan we proberen om ons leestempo hoog te houden. Dit gaan we onder andere doen door veel met elkaar te lezen.

Met spelling krijgen we nieuwe spellingregels, zodat we precies weten hoe een woord geschreven moet worden.

En tot slot, met schrijven gaan we de hoofdletters leren!

Daarnaast zullen we ook geschiedenis, natuur, muziek, teken - en handvaardigheidlessen krijgen!

Veel nieuwe vakken op het programma!

Wij hopen er samen een gezellig maar vooral leerzaam schooljaar van te maken!

Juf Reshni

Juf Maartje