Welkom op de pagina van groep 7!

Een gezellige klas van 26 kinderen waarin er in een leuke sfeer hard gewerkt

en veel geleerd wordt.

Dit jaar zijn we met ons tweeën voor de klas.

Meester Ben is er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Juf Femke is er op maandag, dinsdag en woensdag. Gym hebben we op maandag en donderdag.

Gedurende dit jaar proberen we via deze pagina iedereen op de hoogte te houden van onze activiteiten en belevenissen in de vorm van foto's en berichten. Aan de rechterkant is ook altijd de agenda te vinden.

Wij hebben er al veel zin! Tot gauw!

04 apr 2021 - Pasen
Preview foto Vanwege de situatie waar we in zitten, is ons laatste bericht op onze pagina alweer van een tijdje geleden. Met de Pasen achter de rug is dit wel weer een mooi moment om ook hier weer een start mee te maken.

De afgelopen dagen stonden in het teken van Pasen. De viering was heel anders dan we normaal gesproken gewend zijn, maar we hebben er toch het beste van gemaakt.  Na het paasverhaal, was het afgelopen donderdag tijd om de klas klaar te maken voor onze lunch met niet ver op onze tafel de zelfgemaakte paasmandjes met vulling. Na de lunch hebben we in de gymzaal nog enthousiast naar eitjes gezocht.

Wat was het gezellig vandaag!!

Hieronder in een album een kleine impressie van deze leuke donderdag.

17 dec 2020 - Kerst
Preview foto Helaas viel onze kerstviering en de gezellige afsluiting in de klas in het water door de coronamaatregelen van de overheid. Wij waren er in de klas allemaal behoorlijk teleurgesteld over. Zo komt er een abrupt einde aan wat een gezellige week had moeten worden.

Wel hebben we op de laatste dag nog kerststukjes kunnen maken. Met dank aan onze ouderraad.

In het album hieronder en aan de rechterkant de foto's hiervan.

Iedereen mooie dagen gewenst!! Tot in januari!

17 dec 2020 - Sinterklaasviering
Preview foto Na al die weken wachten en zo veel mogelijk geheim houden, was het op 4 december dan eindelijk zo ver om onze surprises uit te pakken. Mooie creaties, leuke gedichten en een beetje eten en drinken in Sinterklaassfeer.

Wat was het gezellig!!

In een linkje hieronder en rechts op de pagina wat foto's van deze leuke ochtend en nog 2 foto's van Rommelpiet. Die was uiteraard ook weer van de partij......

13 nov 2020 - Dansen op muziek
Preview foto Op school is het natuurlijk veel taal, rekenen, spelling, lezen en de vakken rond wereldoriëntatie.

Natuurlijk is er ook aandacht voor de andere talenten. De afgelopen weken zijn we met muziek bezig geweest met ritmes (klappend, bodysounds en met boomwhackers) en zang. Deze week mochten we ook onze danskwaliteiten laten zien. In groepjes, zelf bedacht, geïnspireerd door Afrikaanse sferen en op een eerder geleerd, aanstekelijk Afrikaans lied.

Het plezier spatte er af!

Voor een kleine impressie hieronder en rechts op de pagina een link naar de foto's.

16 okt 2020 - Herfstvakantie
Preview foto We hebben de eerste weken van het schooljaar in groep 7 achter ons liggen. Er is veel gedaan, hard gewerkt, veel geleerd en dat alles in een goede sfeer. De eerste hoofdstukken zijn afgerond en daarmee zijn ook de eerste cijfers binnen. Leuk om te zien dat er in die eerste weken al zo veel bereikt is.

Na het harde werken is het nu gelukkig tijd voor een welverdiende herfstvakantie.

Als de batterij weer opgeladen is, gaan we vrolijk door met alle vakken en werken we weer toe naar de gezellige dagen in november en december. Na de vakantie zullen we de website ook voorzien van wat fotoalbums van waar we zoal allemaal mee bezig zijn.

Maar eerst even lekker uitrusten!!

04 sep 2020 - Eerste Schoolweek
Zo, de eerste schoolweek zit er op. We hebben zo ongeveer aan ieder vak kunnen proeven, de mappen zijn gevuld en het eerste huiswerk is ook opgegeven. We hebben een goede start gehad. De komende weken en maanden proberen we regelmatig deze pagina te vullen met berichten en foto's.

Neem dus regelmatig een kijkje.